tiistai 1. maaliskuuta 2016

Emma Chase: Taklattu

Minä rakastan itsevarmoja miehiä ja vielä enemmän rakastan heistä lukemista. Emma Chasen Taklattu toi eteeni hyvännäköisen, sana-valmiin playboy sinkkumiehen Drew Ewansin, joka on tottunut sormiaan napsauttamalla saamaan naisen kuin naisen. Tai siis siihen asti, kunnes tapaa Katen. Kate on älykäs, hauska ja ei lakoakaan Drewn jalkoihin kuin heinä viikatteen edessä. Asiaahan ei yhtään auta, että Kate on uusi työntekijä Drewn isän firmassa.



Tämä on sellainen luettava, että tuntuu kuin kirja vain polttelisi kädessä. Chase on onnistunut todella hyvin kirjoittamaan tarinan niin, että huomasin nauravani ja mutisevani yksinäni kirjassa olevista tapahtumista. Voisin kuvitella kirjan olevan täydellinen lukemiskokemus kuuman auringon alla, samalla kun käden ulottuvilla on kylmää juomaa ja voit vain nauttia olostasi. Toisaalta ei kirja ollut huono flunssassakaan lukiessa. Kirja on myös todella eroottinen sekä vihjailun että suoran toiminnan suhteen.

Kirja menee myös Helmet lukuhaasteeseen, tällä kertaa numerona 8. Kirja kirjailijalta, jonka tuotantoa et ole lukenut aiemmin. Vaikkakin sopisi myös kohtiin 3. Kirjassa rakastutaan tai kohtaan 30. viihteellinen kirja.

Kirja on myös listalla kirjoista joita voisin kuvitella hankkivani omaan kirjahyllyyn, vaikka mökille kesäluettavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos risuista ja ruusuista ;)

Kiitos käynnistäsi blogissani!

Kommentit ovat tervetulleita niin hyvät että pahatkin.

Muistathan senkin, että kuvat ovat itse ottamiani ja et kopioi niitä.